Gå videre til innholdet

SISTE DAG 50 % RABATT!

Betal senere med Klarna!

  Frakt og Leveringstid

  Bestillinger behandles innen 2 virkedager etter bestilling og sendes neste dag etter behandlingsdagen. Vær oppmerksom på at vi ikke sender i helgene.

  Standard frakt (7-14 virkedager)

  🔥Vær oppmerksom på at dette kun er estimerte leveringstider, derfor garanterer ikke DaySuka leveringsdatoer.🔥


  HVA ER FRAKTKOSTNADERNE?
  DaySuka tar seg av fraktkostnadene. Du betaler ingen fraktkostnader.

  * Du må betale fraktkostnadene selv for å returnere varen.

  KAN JEG SPORGE LEVERINGEN MIN?
  Ja, vi sender alle varene dine med Track & Trace. Du kan spore bestillingen din via bestillingsstatussiden, koblingen til denne vil du motta på e-post så snart bestillingen din er sendt.

  Noen ganger kan det ta en stund før Track & Trace-statusen er tilgjengelig.

  BEMERKE: Hvis du ikke mottar svar fra oss over en lengre periode (24 timer pr. ukedager, 48 timer i helgene) kundeserviceteam, vennligst sjekk søppelpostmappen i din kontakt-e-postadresse. E-postene våre kan ha blitt filtrert feil av e-postserveren/leverandøren din.

  • Sørg for at all leveringsinformasjon er korrekt. Hvis det er feil eller mangler informasjon, kan det hende vi må kontakte deg for å oppdatere leveringsinformasjonen, noe som kan føre til forsinkelser i leveringen av bestillingen din. Det kan også oppstå forsinkelser på grunn av fortolling.
  • Ditt lokale tollkontor kan kreve ytterligere dokumenter og tid for å klarere pakken, noe som kan forsinke den estimerte leveringstiden.
  • Bestillingen din kan leveres til deg av det lokale postkontoret eller en lokal kurer. Avhengig av din region, blir de fleste bestillinger levert av din lokale posttjeneste, så pakken vil bli mottatt med din vanlige post. Hvis du ikke er hjemme når bestillingen leveres, kan postmedarbeideren legge igjen et oppslagskort for å informere om hvordan og hvor bestillingen din kan hentes.
  • Vennligst fyll inn adressen din i alle detaljer, ellers vil pakken vi sender til deg returneres til oss, eller vi ignorerer forespørselen din for å spare alle bryet.

  Gratis frakt

  Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge.

  100% Garanti

  Vi har 100 % fornøydgaranti fordi vi først er virkelig fornøyd når du er det.

  Returnerer

  Er du ikke helt fornøyd med bestillingen din? Hos oss kan du enkelt returnere bestillingen din innen 14 dager.

  24/7 Kundeservice

  Du kan kontakte oss når som helst på døgnet, vi vil svare på spørsmålene så fort som mulig.